13

Interior

Exterior

O abordare revolutionara a designului.

Caroseria noului TUCSON este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe.

Integreaza navigatia, precum si dotarile media si de conectivitate. Cele doua aplicatii – Apple CarPlay si Android Auto – permit conectarea diferitelor dispozitive. Sistemul este insotit de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), disponibilitatea locurilor de parcare, etc. Sistemul de navigatie propune harti 3D si serviciul unic Hyundai Lifetime MapcareTM**, care include actualizari anuale gratuite pentru harti si software.

Utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

In momentul in care detecteaza apropierea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Design interior

In habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Pentru mai mult confort, modelul este echipat cu scaune sport, care dispun de sisteme de ventilatie si de incalzire.

Spatiu de incarcare

Incarcat cu prea multe bagaje? Noul Tucson ofera un portbagaj incapator, cu un volum de minimum 513 litri. Suprafata poate fi extinsa pana la 1.503 litri, prin rabatarea banchetelor din spate.

Eleganta si confort

Noul Tucson ofera spatiu generos de incarcare, transformand rapid 513 litri in 1.503 litri, cu scaunele pliate.

Sistem integrat de semnalizare

Pentru un plus de siguranta, Tucson este dotat cu sistem integrat de semnalizare, in retrovizoarele laterale, pentru a atrage atentia participantilor la trafic asupra intentiei de a schimba benzile de rulare

Ornamente laterale

Confera o nota atletica modelului, completand aspectul inpunator.

Eleron aerodinamic

Eleronul sporeste eficienta aerodinamica. In plus, stopul integrat avertizeaza conducatorii auto despre manevrele de franare ale autovehiculului.

Sistem de ventilatie spate

Sistemul de ventilatie permite mentirea temperaturii optime pentru pasagerii din spate.

Frana de mana actionata electric (EPB)

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin apasarea unui buton.

Conectivitate

Modelul ofera porturi USB si AUX, pozitionate central.

Portbagaj generos

Cu un habitaclu spatios si confortabil, Tucson ofera si un portbagaj cu o capacitate de 513 litri.

Priza USB spate

Functiile suplimentare de conectivitate includ o priza USB pentru locurile din spate.

Faruri bi-LED

Farurile bi-LED confera vizibilitate si siguranta optime.

Sistem de control si ajustare a pozitiei scaunului

Pasagerii spate se pot bucura la randul lor de confortul oferit de scaunele cu spatare ajustabile.

Scaune incalzite si ventilate

Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.

Incarcare wireless

Tucson integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi).

Pentru informatii legate de pret, contactati dealerul la nr. de telefon 0741 164 589 sau adresa de email vlad.ignat@mecatronics.ro

Caracteristici