6

Interior

Exterior

Design si performante remarcabile

Volanul cu efecte cromate confera un plus de sportivitate noului Ioniq.

Hyundai Ioniq dispune de elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto, la care se adauga sistemul de navigatie TomTom Live, sistemul audio “Infinity Sound”, dar si un incarcator wireless pentru telefoanele de tip smartphone.

Sub cotiera este disponibil un spatiu pentru depozitare in care pot fi plasate cu usurinta telefonul de tip smartphone sau tableta. In plus, in cazul in care este necesar, acestea pot fi reincarcate cu ajutorul portului USB din cotiera centrala.

Calitatea interiorului este evidentiata si de finisajele cromate prezente pe
schimbatorul de viteze si pervazul usii.

Performanta HIBRID

Sistem de propulsie hibrid

Propulsorul hibrid cu ardere interna, motorul electric alimentat de bateria litiu-ion polimer si transmisia automata cu dublu ambreiaj in sase trepte au fost
proiectate pentru a lucra in armonie si pentru a atinge eficienta maxima.

Motor pe benzina

Motorul pe benzina cu injectie directa Kappa 1.6 GDi, care a fost modificat
pentru a putea fi integrat intr-un sistem de propulsie hibrida, dezvolta o putere de 105 CP si un cuplu maxim de 147 Nm.

Bateria litiu-ion polimer

Motorul electric este propulsat de o baterie litiu-ion polimer, cu o capacitate de 1.56 kWh, pozitionata sub bancheta spate.

Motor electric

Dinamismul remarcabil al variantei Ioniq Hibrid este asigurat de cei 43.5 CP / 170 Nm ai motorului electric. Propulsorul ofera o acceleratie impresionanta la pornire, permitand rularea cu viteze de pana la 120 km / h.

Posibilitate de rulare: ECO SI SPORT

Modul Eco imbunatateste eficienta consumului de combustibil, in timp ce modul Sport permite schimbarea rapida a treptelor de viteze, pentru experiente inedite la volan.

Performante remarcabile

Motorul electric livreaza cuplul maxim instantaneu, pentru performante remarcabile chiar si la viteze reduse.

Transmisie cu dublu ambreiaj (DCT)

Controlul distributiei puterii se realizeaza printr-o transmisie cu dublu ambreiaj (DCT), care ofera o experienta unica de condus la bordul modelului Ioniq. Aceasta transmisie in sase trepte ofera in acelasi timp un raspuns prompt al acceleratiei, schimbari line ale treptelor de viteze, dar si consum si emisii de noxe reduse.

Simplu si agil

Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

Mai multe sisteme de siguranta

Baterie repozitionata

Bateria a fost pozitionata in partea inferioara pentru a spori siguranta in cazul unei coliziuni, precum si pentru generarea unui spatiu mai mare in habitaclu.

Sistem 7 airbaguri

Autovehiculul include sapte airbaguri – doua frontale, doua laterale, doua cortina si una pentru genunchii conducatorului auto.

Cinci stele EURO NCAP

Ioniq a primit calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP.
Modelul a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte.

Pentru informatii legate de pret, contactati dealerul la nr. de telefon 0741 164 589 sau adresa de email vlad.ignat@mecatronics.ro

Caracteristici