7

Interior

Exterior

Design aerodinamic - sculptat de vant si ingeniozitate

Mereu conectat

Sistemul ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto. Ioniq integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). .

Instrumentar de bord

Instrumentarul de bord afiseaza informatii despre nivelul de incarcare a bateriei, fluxul de energie sau modul de condus.

Sistem de navigatie

Sistemul multimedia include functiile Apple CarPlay si Android Auto, pentru redare audio sau de telefon direct de pe smartphone. Este disponibil si un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic si cautare online a punctelor de interes.

Puternic si agil

Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia
spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

5 stele din partea Euro NCAP

Ioniq a obtinut calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP, o organizatie europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule. Ioniq a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure modele din segmentul din care face parte.

Propulsie electrica

Ioniq Electric ofera mobilitate pur electrica prin intermediul unei baterii litiu-ion polimer cu o autonomie estimata la 250 km.

Performanta energetica

Sistemul integrat permite bateriei sa creasca performanta si distanta parcursa chiar si la temperaturi scazute.

Bateria litiu-ion polimer

Puterea bateriei litiu-ion polimer ofera modelului o autonomie ridicata.
Bateria este localizata in partea inferioara a sasiului pentru o manevrare mai usoara

IONIQ Electric poate parcurge pana la 280 de km cu o singura incarcare. Distanta ramasa este in permanenta afisata pe ecranul supervision.

Capacitate baterie 28kWh

In cazul reducerii vitezei (prin franare sau condus in rampa) motorul electric serveste drept generator, transformand energia cinetica in energie electrica, utilizata la incarcarea bateriei.

Setarea modului de condus

Ioniq Electric dispune de trei moduri de condus: ECO, NORMAL si SPORT, care au rolul de a modifica comportamentul autovehiculului.
Modul ECO imbunatateste eficienta consumului de combustibil,in timp ce modul SPORT permite rularea intr-un ritm dinamic.

Accelerarea electrica

Motorul electric dezvolta cuplu maxim inca de la pornire,oferind o putere impresionanta de accelerare in special la
viteze mici

Consola centrala

Modurile de condus sunt grupate in mod avantajos pe consola centrala.

Frana de mana electrica

Frana de mana se activeaza usor si, datorita functiei Autohold, ramane activa atat cat este nevoie.

Alimentarea bateriei

ACASA

Standard

Modelul este echipat cu un cablu si o cutie de comanda care se pot conecta la o priza obisnuita de perete. Timpul aproximativ de incarcare este de 12 ore.

Cutia de alimentare

Cutia de alimentare domestica alimenteaza IONIQ electric in 4 ore si 25 de minute. Aceasta se conecteaza direct la circuitul electric al caminului si poate fi fixa sau mobila.

PE DRUM

Statie de incarcare publica (AC)

Modelul este compatibil cu toate statiile publice de incarcare. Timpul de incarcare este de aproximativ 4 ore 30 de minute.

Statia de incarcare rapida (DC)

Cea mai eficienta modalitate este alimentarea bateriei la statiile de incarcare rapida. Autovehiculul poate fi incarcat chiar si in 23 de minute.

Puncte de alimentare

Sistemul Advanced Navigation (AVN) afiseaza pe harta statiile de incarcare din proximitate, oferind indicatii de navigare pana la cea mai apropiata statie.

Pentru informatii legate de pret, contactati dealerul la nr. de telefon 0741 164 589 sau adresa de email vlad.ignat@mecatronics.ro

Caracteristici