5

Interior

Exterior

Noul Hyundai i30. Expresiv din orice unghi.

Design atemporal, caracteristici avansate de conectivitate, completate de un
pachet cuprinzator de tehnologii de siguranta si confort. Hyundai i30 reuseste sa
depaseasca toate asteptarile.

Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Utilizeaza camera frontala si informatiile transmise de sistemul de navigatie pentru a identifica indicatoarele din trafic referitoare la viteza maxima permisa. Detaliile sunt afisate atat pe ecranul navigatiei, cat si pe instrumentarul de bord.

Monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta apare in retrovizoarele exterioare.

Sistemul de avertizare in cazul unei coliziuni frontale (FCW) &
Sistemul de asistenta la coliziune frontala cu detectare pietoni (FCA)

FCW utilizeaza camera frontala pentru detectarea posibilitatii unei coliziuni, alertand conducatorul auto. FCA aplica automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita sau minimiza efectele unui astfel de accident. Optional, FCW poate include functia de detectare a pietonilor, utilizand senzorii radar din fata.

grila_frontala

Indraznet si elegant.

Grila frontala de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, confera noului i30 un aspect distinctiv, conturand personalitatea puternica.

Experiente dinamice

Noua gama de motorizari, suspensia spate multi-link, precum si structura rigida a caroseriei ofera experiente dinamice si eficiente la volan.

Sistem de asistenta la parcare

Parcarea nu a fost niciodata atat de simpla. Sistemul ofera siguranta si precizie datorita senzorilor pozitionati pe spoilerele fata si spate, avertizand sonor si vizual conducatorul auto despre apropierea unor obstacole, in momentul realizarii manevrelor de parcare.

Cinci ani garantie fara limita de kilometri

Noua generatie Hyundai i30 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Un pas inainte spre eficienta maxima

Frana de mana electronica

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla apasare a unui buton.

Sistem de navigatie

Noul sistem de navigatie este disponibil cu un ecran tactil de 8’’. Serviciile Live ofera informatii actualizate despre vreme, trafic, camerele radar, precum si detalii despre punctele de interes.

Pentru informatii legate de pret, contactati dealerul la nr. de telefon 0741 164 589 sau adresa de email vlad.ignat@mecatronics.ro

Caracteristici