3

Interior

Exterior

DESCOPERA ATUURILE MODELULUI HYUNDAI i10

Stil inconfundabil si rafinat

Design dinamic

Aspectul remarcabil al modelului i10 este definit de noua grila tip cascada, precum si de farurile de zi cu tehnologie LED (DRL).

Spatiu generos

Compact, dar spatios si plin de personalitate, i10 raspunde cu usurinta celor mai exigente cerinte. Portbagajul ofera un spatiu de depozitare generos, de 252 litri, fiind usor de accesat prin intermediul hayonului cu deschidere larga. Suprafata alocata bagajelor poate fi extinsa pana la 1.046 litri, prin rabatarea fractionata 60:40 a banchetei spate.

Dimensiuni interioare

Hyundai i10 este lider in segment in privinta spatiului interior. Ampatamentul de 2.385 mm permite realizarea unei caroserii care asigura unul dintre cele mai mari habitacluri din clasa, fiind proiectat pentru transportul a cinci persoane.

Pasiunea care ne inspira

M19_AC3_ext_detail_headlight_xenon_rgb_4x3

Lampi de ceata frontale

Manere exterioare cromate

Geamuri electrice fata / spate

Interior elegant

Torpedou

Pentru mai mult confort, torpedoul dispune de sistem de iluminare.

Lampa portbagaj

Cine spune ca portbagajul nu trebuie sa fie iluminat?

Suport pentru pahare

Permite pastrarea bauturilor in siguranta, in cele doua suporturi pentru pahare de diferite dimensiuni.

Parasolare

Parasolarele va feresc de lumina directa a soarelui. Acestea beneficiaza si de oglinzi, disponibile in dotarile optionale.

Suport pentru sticle

Cele doua buzunare de pe usile din fata permit transportul sticlelor de un litru, iar cele doua buzunare de pe usile din spate, transportul sticlelor de 0,5 litri.

Mobilitate urbana la superlativ

Sistem de navigatie

Clientii care opteaza pentru sistemul de navigatie primesc un abonament la Hyundai LIVE Services, care ofera informatii in timp real despre trafic si vreme, precum si despre pozitionarea camerelor radar, in tarile in care acest lucru este permis.

hw114931

Sistem audio

Optiuni nelimitate. Selectati intre radio, MP3 player, CD player, USB sau AUX, cu ajutorul sistemului audio cu tehnologie DAB.

Centuri de siguranta

Pentru mai mult confort, i10 beneficiaza de centuri de siguranta reglabile pe inaltime.

Conectivitate (USB si AUX)

Permite alegerea dispozitivului dorit in timpul deplasarii. Conectati suportul USB si puteti sa va bucurati de melodia preferata.

Computer de bord

Permite pastrarea sub observatie a tuturor parametrilor, de la consumul de combustibil la distanta parcursa. Informatiile afisate pot fi controlate cu ajutorul comenzilor de pe volan.

Caracteristici