4

Interior

Exterior

Mereu remarcat.

BAYON integreaza noua directie stilistica Hyundai – „Sensuous Sportiness”, care adauga valoare emotionala experientei de condus. Designul se remarca prin proportii atractive si prin elemente grafice proeminente.

DESIGN MODERN.

Cu un exterior compact si un interior spatios, clientii se pot bucura de toate avantajele.

GRILA FRONTALA.

Grila frontala ampla acopera partea inferioara, iar luminile DRL, impreuna cu banda de admisie a aerului confera o arhitectura distinctiva.

DESIGN AERODINAMIC.

Designul impresionant al partii din spate este subliniat de grafica orizontala a stopurilor, care sunt unite printr-o banda de culoare rosie.

ACCENTE REMARCABILE.

Grila frontala ampla acopera partea inferioara, iar luminile DRL, impreuna cu banda de admisie a aerului confera o arhitectura distinctiva.

VIZIBILITATE SI CONFORT.

Forma compacta si vizibilitatea excelenta asigura acces si manevrabilitate optime.

CONECTIVITATE.

Gama de echipamente de conectivitate se remarca prin instrumentarul digital de 10,25 inchi

HABITACLU ELEGANT.

La interior, gama de culori neutre si materialele atent selectate creeaza o atmosfera placuta.

Mai mult spatiu

BAYON se remarca prin portbagajul care ofera o capacitate de 411 litri, in conditiile unor dimensiuni compacte. Cu o lungime de 4.180 mm, o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.490 mm, noul SUV confera un echilibru perfect intre confort si aspectul compact. Cu un ampatament de 2.580 mm, pasagerii din fata beneficiaza de spatiu pentru picioare de 1.072 mm, iar cei din spate de 882 mm.

SIGURANTA

Pachetul Hyundai Smart Sense include functii avansate pentru siguranta activa si pentru asistenta la condus.

Functie inteligenta de avertizare asupra vitezei limita (ISLA).

Semnele de circulatie sunt recunoscute imediat, iar informatiile sunt afisate atat pe ecranul sistemului de navigatie, cat si pe instrumentarul de bord.

Sistem de asistenta la coliziunile frontale (FCA).

FCA cu detectarea vehiculelor, a pietonilor si a ciclistilor alerteaza conducatorul auto si aplica automat frana, pentru a reduce daunele, atunci cand o coliziune este inevitabila.

Dinamism si eficienta.

BAYON se remarca printr-un consum de combustibil si emisii de CO2 foarte reduse. T-GDi este o motorizare turbo de cilindree mica, cu injectie directa, pentru o eficienta optima. Alaturi de sistemul m-hybrid de 48 V si de transmisia manuala inteligenta (iMT), aceasta asigura eficienta.

Sistem m-hybrid 48 V.

Propulsorul m-hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

Transmisie manuala inteligenta (iMT).

iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului de combustibil.

Pentru informatii legate de pret, contactati dealerul la nr. de telefon 0741 164 589 sau adresa de email vlad.ignat@mecatronics.ro

Caracteristici